Valdres Energi Entreprenør, logo

Aktuelt

Aktuelt
Morten, vår nye daglig leder

Morten, vår nye daglig leder

I mars startet Morten Skaar Ødegård som daglig leder i Valdres Energi Entreprenør. Morten er 43 år og bor på Fagernes. Han kommer fra mange år i bilbransjen, som teknisk sjef, hovedsaklig i Møller-systemet og Riis Bilglass.

Morten overtar daglig lederrollen i Valdres Energi Entreprenør etter Svein Ivar Rosendal. Svein Ivar var med fra oppstarten av selskapet i 2019 og har nå fått en ny rolle i selskapet etter eget ønske.

Et selskap i vekst

Morten ser frem til å ta fatt på oppgaven som daglig leder. Han synes Valdres Energi Entreprenør er en spennende arbeidsplass og ser at energibransjen er i stor og rask utvikling. Det er mye som skjer om dagen, både på lokalt og nasjonalt plan.

I Valdres Energi Entreprenør får Morten jobbe sammen med 12 trivelige kollegaer med mye fagkunnskap og erfaring, noe han også verdsetter svært høyt.

Morten har mange tanker om videre utvikling av selskapet. I dag tilbys flere produkt og tjenester, aleine og sammen med gode samarbeidspartnere. Han gleder seg til fortsettelsen.

Velkommen med på laget, Morten!

Dato
10/03-2023
Publisert av
Anne Kristin Medhus
cross