Valdres Energi Entreprenør, logo

Fiberbredbånd

Valdres Energi Entreprenør bygger infrastruktur for fiberbredbånd i kommunene Nord-Aurdal, Øystre-Slidre og Vestre-Slidre kommuner. Utbygger er Valdres Energi Fiber.

Vårt mål er at alle, uansett hvor de bor, skal ha tilgang til fibernett med de beste bredbåndstjenestene.  Dette er samfunnsoppdraget vårt, og vi er stolte av å gjøre denne jobben!

Eidsiva Bredbånd leverer bredbånd via egen infrastruktur til privat- og bedriftsmarkedet i hele Valdres.

Vi utfører bygging, drift og vedlikehold av telekom infrastruktur for netteier. Våre tjenester inkluderer alt fra graving, strekking av rør, blåsing av fiber, OPGW, ADSS og arbeid i stolper.

Privatkunder:
Med fiber fra Eidsiva Bredbånd kan du ha tilgang til raskt og stabilt nett hjemme eller på hytta. Vi tilbyr også Altibox TV som du kan se fra hjemmet, hytta, nettbrett eller hvilken som helst nettleser.

Bedriftskunder:
Alle våre bedriftsprodukter kan tilpasses bedriftens behov. Vi garanterer oppetid på 99,5 % og kan levere hastigheter fra 10 Mbps til 10 Gbps avhengig av løsning. Vi leverer også reservelinjer eller redundans som sikrer ytterligere oppetid og kapasitet.

Ekomnettautorisasjon:

Alle virksomheter som bygger infrastruktur for bredbånd, må ha ekomnettautorisasjon innvilget av NKOM. Ekomnettautorisasjon (ENA) gir rettigheter til å være ansvarlig for installasjon og vedlikehold av alle typer elektroniske kommunikasjonsnett (ekomnett) etter definisjonen i ekomloven. Valdres Energi Entreprenør innehar denne autorisasjonen.

Les merVis mindre
Eidsiva Bredbånd

Eidsiva Bredbånd

Valdres Energi Entreprenør bygger ut og drifter fibernettverket i Valdres, mens vår samarbeidspartner Eidsiva Bredbånd forhandler fiberavtalene.

Les mer om Eidsiva Bredbånd

denne siden legger vi ut siste nytt om utbyggingen i ditt område. Finner du ikke din adresse kan det være fordi området fortsatt er helt nytt eller ferdig utbygd.

 

Prosessen

Bestilling av fiber i Valdres
Ikon for Fase 1
Fase 1

Bestilling

I denne fasen får du og naboene dine tilbud fra oss om fiberbredbånd. Vi kontakter alle vi kan bygge til i det området vi planlegger å bygge ut. Antall bestillinger avgjør om det blir utbygging.

Ønsker du å bestille fiber privat eller for bedrift, kan du sjekke tilgjenglighet og bestille på nettsidene til Eidsiva Bredbånd.

Er du utbygger og ønsker mer informasjon om mulighetene kan du gjerne ta kontakt med oss i Valdres Energi Entreprenør.

Plan2
Ikon for Fase 2
Fase 2

Planlegging

I denne fasen planlegger vi når det kan bli fiberutbygging. Du får brev og SMS fra oss når vi vet når og om utbyggingen kan skje. Du kan også følge status for fiberutbygging der du bor på våre nettsider.

Ikon for Fase 3
Fase 3

Utbygging

I denne fasen graver vi fiberkabelen frem til din eiendom. Du kan selv grave fiberrøret videre over eiendommen, eller la oss gjøre det for deg.

Ikon for Fase 4
Fase 4

Installasjon

I denne fasen får du Eidsiva hjemmesentral installert i boligen din. En montør kontakter deg for å avtale tidspunkt for installasjon.

Svein Ivar Rosendal
Ikon for Fase 5
Fase 5

Kundeservice

I denne fasen får du og naboene dine tilbud fra oss om fiberbredbånd. Vi kontakter alle vi kan bygge til i det området vi planlegger å bygge ut. Antall bestillinger avgjør om det blir utbygging.

På siden ofte stilte spørsmål om fiber vil du kunne få svar på enkelte spørsmål.

cross