Valdres Energi Entreprenør, logo

Ladeløsninger i Valdres

Valdres Energi Entreprenør har inngått et samarbeid med ladeoperatør Kople om å bygge og drifte ladestasjoner i Valdres. Bruk av lokal arbeidskraft og nærhet til ladeanleggene sikrer den gode kundeopplevelsen.

Kople bygger og drifter ladeanlegg med lyn ladere, hurtigladere og normalladere. Du finner Kople sine ladere på offentlige parkeringsplasser, ved næringsbygg og butikker, på hoteller og destinasjoner, og i borettslag. Vi leverer også ladeløsninger for bygg- og anleggsbransjen, kollektiv samferdsel og tungtransport.

Valdres Energi Entreprenør er med deg på hele reisen fra planlegging av et ladeanlegg til finansiering, montasje, drift, og support. Sammen skaper vi en god total kundeopplevelse på din lokasjon! Ta kontakt med oss i dag på telefon 61 36 61 01 eller send en epost til entreprenor@valdresenergi.no.

Les merVis mindre
Kople

En enkel ladeopplevelse

Gode og brukervennlige ladeløsninger er etterspurt enten du driver en veikro eller bensinstasjon, et hotell, en butikk/næringseiendom, en offentlig parkeringsplass eller bor i et borettslag. Brukernes behov og de tekniske og områdemessige mulighetene varierer fra sted til sted, derfor tilpasser vi ladeløsningen til hvert unike prosjekt.

Når vi bygger et nytt ladested, er vi opptatt av å skape en grønn og helhetlig løsning. Vi planlegger beplantning, belysning, avrenning og brukervennlig utforming av hele området. Slik blir hele lokasjonen løftet, og ladeanlegget blir en integrert del av servicetilbudet. Våre rådgivere veileder deg mot en løsning som passer for din lokasjon og dine sluttbrukere.

Vi sørger for montasje, vedlikehold, drift, ladesupport og betalingsløsninger som gjør ladeopplevelsen enkel. Der det er aktuelt, finansierer eller delfinansierer vi ladeløsningen. Alle Koples ladesteder skal være enkle å bruke, og enkle å administrere. Skap en god total kundeopplevelse med oss, hvor elbillading er en naturlig del av helheten!

Bilde av ladestasjon

Hurtigladesteder

Behovet for å kunne lade der vi ferdes øker med elbilandelen. De fleste elbileiere planlegger å lade et sted hvor de ønsker å stoppe for å benytte servicetilbudene rundt.

Vi hjelper deg med å tiltrekke besøkende med elbil, og å skape et populært stoppested langs veien, enten du driver butikk, kro, hotell, bensinstasjon eller andre servicetilbud som kundene ønsker å stoppe for.

Har du allerede et ladested?
Vi kan drifte elbilladere du allerede har på lokasjonen din. Slik sikrer du kundene dine god ladesupport og enkle løsninger for å starte lading, i tillegg til at du får en samarbeidspartner for eventuell fremtidig utvidelse.

Snakk med oss om hurtigladeanlegg

Elbillading ved næringsbygg

Næringsbygg som tilbyr elbillading tiltrekker elbilister til leietakerne i bygget. Vær med å skap en attraktiv lokasjon for både leietakere og kundene deres med en god ladeløsning! Vi og Kople er med hele veien fra rådgivning, prosjektering og montasje av ladeinfrastruktur og ladeutstyr til daglig drift og support.

Les mer om lademuligheter for ditt næringsbygg

Elbillading på hotell og reiselivdestinasjoner

Elbilister ønsker å lade samtidig som de opplever en destinasjon, eller sover på hotell. Derfor planlegger de ofte hvor de skal reise basert på hvor det er enkelt å lade. Ladeopplevelsen er ofte førsteinntrykket, og en viktig den av den totale kundeopplevelsen hos dere. La oss skape en enkel ladeopplevelse for dine gjester.

Les mer om lademuligheter for destinasjoner og hoteller

Elbillading på offentlige og kommunale plasser

Kople tilbyr ladeløsninger med ulik ladehastighet tilpasset brukernes behov. Vi bygger og drifter ladeanlegget, med enkel betaling og brukerhåndtering, kundesupport og vedlikeholdsavtaler.

Vi bidrar med rådgivning og prosjektering av ladeanlegget, og koordinering av monteringen. Etablerte ladeanlegg drifter og vedlikeholder Kople for dere, og gir ladesupport til sluttbrukeren. Vi kan også overta drift av eksisterende ladeanlegg. Slik sikrer dere høy oppetid, enkle betalingsløsninger, brukerstyring, ladebrikkehåndtering og en god oversikt over forbruk og inntekt. Betalte ladeøkter bidrar til å holde kvaliteten på ladetilbudet høyt, og gir mulighet til å bygge ut når behovet øker. Alle ladere kan knyttes til Koples ladenettverk med tilhørende app, betalingsløsninger og døgnåpen support.

Les mer om lademuligheter ved offentlige og kommunale eiendommer

cross